Aanbod   Behandelingen

Volwassenen

Reiki is het doorgeven van universele levensenergie, dit gebeurt middels het opleggen van de handen op of boven het lichaam van de klant. Een reiki behandeling is een gericht op ontspanning en kan voor verlichting zorgen bij een fysieke klacht. Reiki ondersteund het zelf helende vermogen van de mens (dier en planten) en kan tot inzicht leiden. Bij deze behandeling ligt men gekleed op de behandel/massage-tafel. Makkelijk zittende kleding is hierbij gewenst.

Duur: 60 min. waarvan 45 min. Reiki behandeling
Kosten: € 45,-

Coaching is gericht op het vergroten van (zelf)inzicht en het positief veranderen van gedrag waar men hinder van heeft in het dagelijkse leven (werk of privé). Tijdens het intake gesprek wordt de hulpvraag verhelderd en het aantal sessies vastgesteld. De coach stelt daarna een coachplan op zodat het duidelijk is waaraan gewerkt gaat worden. Door middel van het voeren van gesprekken, oefeningen en opdrachten krijgt een sessie vorm. Na elke sessie wordt verwacht dat de klant reflecteert op zijn/haar eigen handelen en hierover aan de coach verslag doet (min. ½ A4) voorafgaand aan de volgende sessie. De coach en de klant spreken vooraf samen af waar het verslag aan moet voldoen (welke opdrachten, oefeningen, reflectie thema’s).

Tussentijds wordt er geГ«valueerd hoe het gaat, dit gebeurt kort in de sessies. Na de sessies is de afronding of evaluatie van het geheel ook van belang, hiervoor wordt tijd vrij gemaakt (max 20 min) in het laatst geplande gesprek als onderdeel van die sessie.

Het intake gesprek (45 min) dient ook als kennismaking en is gratis.

Duur: 60 min.
Kosten: € 60,-

Therapie is gericht op het helen van dieper liggende problematiek. Hier is veelal sprake van vastzittende emoties waardoor iemand in het dagelijkse leven fysieke klachten ervaart, ziek is of emotioneel vast loopt. Tijdens een intake gesprek wordt de hulpvraag verhelderd. De therapeut stelt daarna een behandelplan op zodat het duidelijk is waaraan gewerkt wordt. Door middel van gesprekken, oefeningen en verdieping door het toepassen van passende methodieken krijgt een therapeutische sessie vorm.

Tussentijds wordt er geГ«valueerd hoe het gaat, dit gebeurt kort in de sessies. Na de sessies is de afronding of evaluatie van het geheel ook van belang, hiervoor wordt tijd vrij gemaakt (max 20 min) in het laatst geplande gesprek als onderdeel van die sessie.

Het intake gesprek (45 min) dient ook als kennismaking en is gratis.
De klant kan na het intake gesprek/kennismaking de keus maken om losse sessies af te nemen of direct een therapeutisch traject aan te gaan.

Duur: 75 min.
Kosten: € 75,-

Een klankschaalmassage is gericht op ontspanning. Bij een klankschaalmassage worden er meerdere klankschalen op het lichaam geplaatst en aangeslagen met een klopper. De massage krijgt vorm door de trilling en de klank. Door ontspanning komt er ruimte voor healing. Bij deze behandeling ligt men gekleed op de behandel/massage-tafel. Makkelijk zittende kleding is hierbij gewenst.

Duur: 75 min.
Kosten: € 60,-

Dit een klankschaalmassage waarbij het laatste kwartier de rug van de klant met olie ingesmeerd wordt en de klankschaal glijdend over de rug, aangeslagen wordt. Dit brengt een extra dimensie aan de klankschaalmassage door het gebruik van etherische olie. De etherische olie die gebruikt wordt zijn gericht op ontspanning en rust. Bij deze behandeling ligt men, met uitzondering van uw bovenkleding, gekleed op de behandel/massage-tafel. Makkelijk zittende kleding is hierbij gewenst.

Duur: 90 min.
Kosten: € 75,-

Een chakra behandeling is gericht op ontwikkeling en healing. Er zijn 7 grote energie centra in het lichaam van de mens, deze worden chakra's genoemd. Door te ervaren welke emoties, gedachtes of lichamelijke reacties er plaats vinden in je lichaam tijdens de behandeling wordt er een proces in werking gesteld. Dit biedt de klant de opening om aan hun eigen energie balans te werken met de verkregen inzichten.

Duur: 90 min.
Kosten: € 75,-

Een aroma touch behandeling is een speciaal ontwikkelde behandeling met aromatherapie vanuit dЕЌTERRA. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende oliГ«n die op een wrijvende wijze worden aangebracht op de rug van de klant. Bij deze behandeling ligt men, met uitzondering van de bovenkleding, gekleed op de behandel/massagetafel. Makkelijk zittende kleding is hierbij gewenst.

Duur: 60 min. waarvan 40 min. behandeling
Kosten: € 50,-

Behandelingen alleen op afspraak